Voordelen van een TRAEGER pelletgrill

Traeger voordelen smaak

Smaak

HET MOET GEZEGD ZIJN – HOUTGESTOOKT KOKEN SMAAKT SIMPELWEG BETER. Bij een Traeger pelletgrill is de houtsmaak hét pluspunt. Je gerechten smaken veel beter dan grillen op houtskool of gas. Echt hout, echte smaak – elke keer. Met de 6 verschillende houtsmaken krijgen je gerechten een unieke touch. Proef het houtgestookt verschil.

Traeger voordelen veelzijdig

Veelzijdig

GRILLEN, ROKEN, BAKKEN, SMOREN & BARBECUEËN. Hot & fast of low & slow, met de Traeger pelletgrill kan het allemaal. Je voelt de kracht van je Traeger al van bij het aanzetten. Laat je creativiteit en kookkunsten de vrije loop. Van ribbetjes tot pizza, van een gerookt stukje vis tot gesmoorde groenten, zelfs de zoete heerlijkheden krijgen smaak op de Traeger grill. Geen gerecht is te gek of je maakt het klaar op je pelletgrill.

Timberline Wi Fire Grill 3

Comfort

HOUTGESTOOKT KOKEN IS SIMPEL MET DE TRAEGER PELLETGRILL. Het gebruiksgemak en de eenvoudige bediening van de Traeger laten je toe je te focussen op wat écht telt: je smaken, je familie, je vrienden. Maak je geen zorgen over oplopende temperaturen of zwartgeblakerd vlees, een simpel controlesysteem zorgt voor de perfectie van je gerechten.

Traeger Brisket 1200x450

Perfectie

KEER OP KEER PERFECTE RESULTATEN. Een constante temperatuur geeft je een consistent resultaat. Alle aandacht gaat naar het koken in plaats van naar het controleren van het vuur. Hierdoor zet je de meest delicate en verfijnde gerechten op tafel zoals krokant gevulde hoevekip, gesmoorde paddenstoelen of perfect gegaarde brisket. Vervoeg je gezelschap en vertrouw helemaal op je Traeger.