GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Smoked Pulled Pork Sandwich

Deze sandwiches met pulled pork zijn een absolute explosie van rokerige, zoete en hartige houtgestookte smaak.

Terug
Bereiding
Type: Traeger

BBQ: 120 °C, indirect

Voorbereidingstijd: 15 minuten

Duur: 8 uur

Aantal personen: 8

Type pellets: appel

Ingrediënten
  • +- 1,500 kg ontbeende varkensspiering (schouder of nek)
  • Traeger kruiden "pork & poultry" of "Traeger rub" of jouw favoriete kruiden
  • Traeger saus "Que" of "Texas Spicy" of jouw favoriete saus
  • 8 burgerbroodjes of ovenkoeken
  • Geraspte cheddarkaas
  • Salade en tomaten naar believen
tools

Bereiding

  • Snijd en verwijder overtollig vet van de varkensspiering.
  • Smeer het vlees royaal in met de rub. (indien mogelijk: laat het een nacht in de koelkast opstijven)
  • Start uw Traeger op en voorverwarm hem gedurende 15 minuten tot 120°C met een gesloten deksel.
  • Leg de spiering direct op het grillrooster en steek er een interne vleesthermometer in.
  • Kook tot de interne temperatuur 70°C aangeeft, ongeveer 3 tot 4 uur.
  • Neem het vlees uit uw Traeger en wikkel het stevig in een dubbele laag aluminiumfolie.
  • Plaats het nu terug op de grill en kook tot het vlees een interne temperatuur van 95°C heeft bereikt.
  • Haal het vlees van de grill en laat 45 minuten in het aluminiumfolie rusten.
  • Nadat het varkensvlees heeft gerust, verwijder het uit de folie.
  • Gooi het overtollige vet weg, trek het vlees met 2 vorken uit elkaar en verwijder het bot (mocht dit nog niet ontbeend zijn)
  • Breng het pulled pork over op een serveerschaal en giet de overgebleven sappen uit de aluminiumfolie over de pulled pork.
  • Bouw je ongelooflijke pulled pork sandwiches op geroosterde briochebroodjes of ovenkoeken met een royale portie varkensvlees, koolsalade, Traeger 'Que BBQ-saus, augurken en je favoriete hete saus Traeger "Texas Spicy".
  • Geniet ervan!