GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Kaashamburger met Chorizo

Een echte Beef Burger met een pittig kantje

Terug
Bereiding
Type: Traeger

Voorbereidingstijd: 20 minuten

Duur: 45 minuten

Aantal personen: 6

Type pellets: signature blend

Ingrediënten
  • +/- 1 kg grof gemalen rundsvlees (grof gemengd gehakt kan ook)
  • 30 gr Traeger "Prime Rib" kruiden
  • +/- 150gr Chorizo in sneetjes (mild of pikant)
  • 12 sneetjes ceddar kaas
  • Traeger Signature Bland saus
  • 1 koffielepel gerookte paprika
  • 1 rode ui (in fijne ringen gesneden)
  • Salade (ijsberg = sappigst)
  • 2 roma tomaten
  • 6 Burger broodjes
  • 1 burgerpers (indien beschikbaar)
  • 50gr gesmolten hoeveboter of smeerbare kwaliteitsmargarine
tools

Bereiding

Een voorverwarmde Traeger van +/- 165°C

Meng het gehakt met de Traeger "Prime Rib" kruiden en de gerookte paprika. Ontdoe de chorizo van de pel en snij in fijne sneetjes.

Verdeel het gehakt in 12 gelijke hoeveelheden en pers deze tot een mooie, vlakke burger. Plaats alle burgers per 2.

Beleg 1 burger met een laagje cheddar, chorizo en opnieuw een laagje cheddar. Plaats nu de 2e burger op de 1e en pers deze goed samen opdat alle ingrediënten in de burger geperst zitten.

Bak de burgers gedurende 10 à 15 minuten per zijde. Na het bakken laat men de burgers +/- 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Men neemt de burgerbroodjes en wrijft deze in met de boter aan de binnenzijde. We bakken deze 1 à 2 minuten aan met de binnenzijde op de grill geplaatst.

Plaats de burgers in hun broodjes, werk af met saldade & tomaat, eventueel extra cheddar.

Drizzel de Traeger "signature Blend" saus over het geheel naar wens.

Smakelijk!

Chorizo Cheese Stuffed Burgers