- Moeilijkheid
- * / 5
- Voorbereiding
- 20 min.
- Kooktijd
- 15 min.
- Aantal personen
- 4 pers.
- Pellets
- Hickory en Pecan
Ingrediënten
- 4 mini paprika's
- 1 à 2 lente uien
- Verse pepertjes (chili)
- Knoflook (verse of gedroogde)
- 4 ansjovisfilets (in fijne stukjes gesneden)
- 1 tomaat
- Oolijven
- Peterselie
- Kappertjes of kapperappel
- Chapelure, broodkruim of panko
- 100 gr geitenkaas of feta
Bereiding
Instelling Traeger: maximale hitte
Maak de vulling vooraf: Snij alles fij, meng samen tot een korrelige vulling.
Halveer de groente in de lengte, verwijder de zaadjes. Besmeer de randen met een weinig oie en plaats deze op de holle kant op de hotspot in de Traeger. (meestal achteraan de grill)
Kleur de randen van de groente lichtjes aan. Haal deze dan terug uit de Traeger en vul ze met de vulling.
Plaats de gevulde paprika's terug op de grill en laat ongeveer 5 à 10 minuten verder garen. (hoeft niet doorbakken te zijn)
TIP: Serveer als apero of als bijgerecht.
Smakelijk!