GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Gegrilde steak salade

Steak met een kleurige salade

Terug
Bereiding
Type: Traeger

Voorbereidingstijd: 15 minuten

Duur: 20 minuten

Aantal personen: 4

Type pellets: mesquite

Ingrediënten
  • 1 entrecote van 750 à 1000 gr
  • Traeger "beef" kruiden
  • 1 zakje ruccola (klein zakje)
  • 1 zakje jonge, gewassen spinazie
  • Klein bakje kerstomaatjes (gehalveerd)
  • 1 rode ui (dun gesneden)
  • 125 gr Gorgonzola (Rocheford voor de krachtige versie)
  • 2 soeplepels balsamico
  • Fijne olie (olijfolie indien gewenst)
  • Grof zout & zwarte vers gemalen peper naar wens
tools

Bereiding

Een voorverwarmde Traeger op maximale stand.

Kruid de steak af met Traeger "beef" en grof zout naar smaak. Laat de smeken intrekken gedurende het opwarmen van uw Traeger.

Wanneer de Traeger zijn maximale hittepunt bereikt heeft, plaatst men de steak op de "hotspot". Bak gedurende 10 à 15 minuten aan op 1 zijde, draai en bak de andere zijde eveneens 10 à 15 minuten. (tijden variëren volgens dikte en gewicht van uw steak)

Verwijder de steak uit de BBQ en laat een 10-tal inuten rusten onde aluminiumfolie.

Terwijl de steak rust, maakt men de salade. Neem alle ingrediënten voor de salade, meng deze en werk luchtig op.

Werk af met wat olie, vers gemalen peper en grof zout.

Smakelijk!

Gegrilde Steak salade