- Moeilijkheid
- * / 5
- Voorbereiding
- 5 min.
- Kooktijd
- 10 min.
- Aantal personen
- 12 pers.
- Pellets
- Pomme ou cérise
Ingrediënten
- 12 oesters (1pp)
- Lente ui in fijne ringetjes gesneden (enkel het groene gedeelte)
- Traeger "Sweet & Heat" BBQ saus
- Broodkruim
- Harde geraspte kaas
- 250gr Kruidenboter
Bereiding
Een voorverwarmede Traeger op +/- 190°C.
Open de oesters en verwijder het overtollige sap. Garneer de oesters met wat broodkruim en plaats gedurende +/-5 minuten in de Traeger.
Open de Traeger en leg op elke oester een lepeltje/sneetje kruidenboter. Laat geduren 5 à 6 minuten verder garen.
Werk af met wat Traeger "Sweet & Heat" BBQ saus en de lente ui en laat +/- 5 minuten afkoelen.
Smakelijk!